Behandlinger

Hjælp til selvhjælp

Har du brug for afbalancering, grounding, hjælp til smerter og håndtering af dem, afstressning ………………………eller er det tid til selv forkælelse

Så er du det rigtige sted!

Alle behandlinger foregår generelt i egen klinik. Akupunktur og healing af kortere varighed i eget hjem, kan aftales hvis der på forhånd er indgået aftale af sygepleje faglig karakter.

Alle behandlinger er baseret på energiarbejde i forskellig form, hvor kroppen får hjælp til selv helbredelse. Da jeg arbejder shamanistisk vil jeg altid starte med at scanne kroppen inden for dette felt, når behandlingerne drejer sig om akupunktur og healing.

Med mindre du ønsker en specifik form for behandling vil jeg kombinerer behandlings metoderne i samarbejde med dig og afhængig af, hvilken problematik jeg finder i dit tilfælde. Jeg giver altid healing i forbindelse med akupunktur.

En behandling varer ca. 1 time nogle gange lidt mere afhængig af det vurderede behov. Ved valg af helkrops healing må påregnes 1½ times behandling.

Under behandlingerne vil der blive defuset afslappende essentielle olier fra Young Living. Dette er økologiske olier som går ind og arbejder med i healings processer og hjælper til afbalancering. Olierne kan også påføres huden på særlige problemområder. Er huden meget sensitiv kan olien blandes op i en bære olie. Nogle af olierne er endvidere godkendte som fødevarer.

Medbring altid et stort håndklæde til alle behandlinger i klinikken.