Reiki Healing

Jeg er uddannet REIKI healer af anden grad efter Mikao Usuis system. Dette er det system, der betegnes som det oprindelige og tilhører den verdensomspændende organisation The Reiki Alliance.

Mikao Usuis system ligger som en undergruppe i Healer-Ringen. som er den organisation, der udsteder RAB og SAB godkendelser og som referer til Sundhedsstyrelsen.

Mea Vita Care tilbyder helkrops healing, chakre healing, psykisk healing og fjern healing.

En behandling starter altid med at arbejde oppe fra og den psykiske healing foregår udenlukkende på hovedet. Under healing seancen lægger jeg mine hænder på kroppen. Typisk vil klienten mærke en kildre, prikken, varme eller kulde følelse.

Mange klienter falder i en let søvn og er trætte efter en healing seance. Det er vigtigt at drikke godt med vand efterfølgende for at udskille affaldsstoffer.

Healing er beroligende, afstressende, smertestillende og afbalancerer kroppens energi flow. Foruden psyken bliver der arbejdet på organer, hormon producerende kirtler, muskler og led. Energien er universel og kanaliseres gennem mig og mine hænder ned til dig. Energien finder selv derhen hvor der er ubalance i kroppen og arbejder i for dig over de næste 24 timer.