Det siger klienterne

19. Lissie Sørensen: Kære Charlotte, Hvor har jeg tænkt på dig i sidste uge. Sidste weekend havde jeg fået en tandbyld, fordi min tandlæge hade rodet godt og grundigt torsdagen før. det har jeg fået ordnet med dine super dråber. Så tak for hjælpen.

06.20 Anne-Lene: Var til Bach og Bars. Det er ikke sidste gang jeg kommer.

24.07.20 Charmaine: Har lige brugt Raindrop olien til Yoga “Open your heart”. Super god effekt.

Vision

Mea Vita Care udspringer fra Mea-Vita  -klinikken for livsenergi. Min vision er med denne klinik og navneskift, at udbygge mine behandlinger med sygepleje til borgere i eget hjem. Baggrunden for dette er er en kombination af mine mange år som specialuddannet intensiv sygeplejerske og min shamanistiske tilgang til livet.

Jeg vil tilbyde personlig pleje, bisidder ved lægesamtaler, hjælp til at læse journaler, hjælp til genoptræning, medicin administration efter lægeordination, barsels pleje, aflastning af pårørende til demente, palliativ pleje, våge kone, gå ture, hjælp til indkøb, modtagelse af borger efter sygehusophold eller hvad behovet nu er.

Samtidig er jeg igang med at uddanne mig som shamanistis healer og har taget Young Living essentielle olier ind i min praksis også. Dette er en anden måde, at arbejde med planternes energi og healende egenskaber i stedet for, at jeg selv skal ud at sanke urterne og forarbejde dem. Praktisk 🙂 Men en ting er sikkert; Jeg opfatter ikke mit virke i den ene eller anden retning som enten eller. Jeg opfatter det som to specialer fra hver sin verden hvor man kan tage det bedste fra hver og kombiner efter behov. Som komplementær pleje og behandling.

Jeg har flere planer og ideer til årene fremover. Men nu vil jeg lige se hvor jeg lander med denne klinik inden jeg søsætter flere ideer.

De bedste hilsner

Charlotte Bagge

Mea Vita Care