Mea Vita Care

Mikro cremeri

Mea Vita Care er rigtig mange ting. Jeg laver cremer til alle aldre, hårshampoo, håndsæber, barbercremer og meget mere. Målet er at få et special fremstillet sortiment med alt hvad man har brug for og til hele familien incl. potevoks til hund og kat.

Produkterne er fremstillet af økologiske råvarer, nogle urter henter jeg selv i naturen der hvor de gror vildt samt står for forarbejdningen, ganske enkelte konserveringsmidler som også forefindes i naturlige produkter og essentielle olier. Alle essentielle olier vil på sigt blive skiftet ud til den bedste kvalitet man kan få, nemlig produkter fra Young Living, der er en af verdens førende inden for renhed og terapeutisk effekt.

Emballerings materialerne er der også kigget på, og der anvendes kun genanvendelige materialer.

Din alternative sygeplejerske

Mea Vita Care tilbyder både almindelig og specialiseret sygepleje til borgere i eget hjem, enten som et supplement eller i stedet for kommunal sygepleje. En fordelen ved privat sygepleje er, at jeg er der i den tid som vi aftaler og tilrettelægger besøget, så der er god tid. Sammen finder vi ud af hvilke behov og ønsker du har gennem en afklarende samtale. Denne bookes på “Min booking” på denne side.

På baggrund af den afklarende samtale udfærdiges en kontrakt for sygeplejefaglig bistand. Samtidig er vi også sikre på, at der dels er en god kemi mellem os men også, at forventningerne til hinanden stemmer over ens. Besøget er gratis op til 1 times varighed.

Alternativ komplementær behandling

Som alternativ komplementær behandling tilbyder Mea Vita Care bla. Bach Blomster Terapi til afbalancering af sindet, REIKI healing efter Mikao Usuis system, akupunktur til smertebehandling efter systemerne TCM og One Point Reflexologi samt Access BARS®. Under alle behandlinger i klinikken vil der være en afslappende aromaterapi med Young Livings essentielle olier. 

Som menneske rummer vi op til 38 forskellige typer af sindsstemninger som eks. angst, depression, usikkerhed, manglende selvtillid, selvhad, følelse af urenhed, bekymringer for sig selv eller andre, chok, sorg dvs. alt hvad du kan komme i tanke om af følelser. Det er præcis her Bach Blomster Remedier kan gå ind og støtte op om mere positive kvaliteter.

Når vi får afbalanceret vores følelser afspejler det sig også i det ydre, hvorfor behandlingen kan afhjælpe allergier, smerter og andre ubalancer. Remedierne er velegnet til både mennesker og dyr.

Young Livings essentielle olier er rene økologiske destillerede planteolier, der både kan anvendes til følelsesmæssige og fysiske udfordringer. Disse olier kan diffuses og benyttes på huden evt. i en basis olie ved meget følsom hud. Flere af olierne er godkendte til levnedsmiddel.

Af enkeltstående- eller kombinations behandling tilbydes også akupunktur og REIKI healing som det passer bedst i forhold til dig. Akupunktur gives hos Mea Vita Care bla. for de mest almindelige muskel og ledsmerter, kvalme eller migræne m.m.. REIKI healing kan vælges som lokal-, chakra-, helkropbehandling eller fjernhealing og gives altid i forbindelse med akupunktur.

Access BARS® er en behandling, der giver en ro som efter dyb meditation. Det er en enkel, behagelig og afslappende behandlings teknik, der kan tilskynde en ændring af tillærte programmeringer og hjælpe med at finde ind til egen kerne.

Se meget mere om behandlingerne andet steds på siden.

Jeg er medlem af Dansk Sygepleje Råd og dennes undergruppe for Komplementær Alternativ Behandling, Healer Ringen som er en interesse forening godkendt af Sundhedsstyrelsen, The Bach Foundation og kan endvidere findes gennem Alternativ-behandler.net 

Venlig hilsen

Charlotte Bagge                                                                                                Sygeplejerske og BFRP