Om

Mea Vita Care udspringer som en naturlig forlængelse af Mea Vita -klinikken for livsenergi, der har eksisteret siden 2013. Min indgang til sundhedsvæsnet går tilbage til 1992 hvor jeg startede som ufaglært hjemmehjælper. Siden har jeg uddannede mig som Social og Sundheds Assistent og arbejdede som dette i 5 år, inden jeg videreuddannede mig.

Det er nu 18 år siden at jeg blev færdig som sygeplejerske og denne uddannelse har bragt mig vidt omkring både i specialer og i lande som Norge og Grønland foruden Danmark, hvor mit hoved virke har været. Det er med baggrund i de specialer, at jeg tilbyder min assistance som sygeplejerske til private borgere.

Dybt i mig ligger også den alternative komplementære behandler. Komplementær fordi jeg er af den overbevisning, at det der ligger ved siden af den etablerede behandling i det moderne sundhedsvæsen er et godt supplement. Det kan lindre lidelse både fysisk og psykisk samt give en øget livskvalitet.

Det startede tilbage i 2011 hvor jeg tog et kursus i akupunktur for de mest almindelige muskel og ledsmerter. Siden har jeg uddannet mig inden for Bach Blomster Terapi og er registreret behandler i The Bach Foundation. I tillæg er kommet BARS® / Access Consiousness®, REIKI Healing II efter Usui systemet også kaldet det oprindelige system og One Point Refleksologi som relaterer sig til akupunkturen.

Det seneste år er jeg begyndt at arbejde mere animistisk udelukkende for min egen selvudviklings skyld. Det betyder, at jeg er igang med en Shamanistisk uddannelse men i en retning hvor der anvendes meditation i stedet for bevidsthedsudvidende stoffer. Jeg håber at bringe dette i spil i tillæg til de øvrige behandlinger på et senere tidspunkt.

De bedste hilsner

Charlotte Bagge